Аз обичам себе си

ИЗГРАЖДАНЕ НА САМОУВАЖЕНИЕ И ПО-ВИСОКА САМООЦЕНКА

Coach Семинар.

„Най- хубавото, което може да подарите на света е да бъдете в мир със себе си, а обичта към себе си е основния източник на този мир.„

Обичта към себе си е в основата на нашия живот. От нея зависи как ще премине нашият живот и как ще се развие всичко- финансовото ни състояние, любовните ни връзки, семейни взаимоотношения, отношенията ни с приятели и колеги, личностното ни развитие, бъдещето на нашите деца, собственото ни здраве и още много.

Всички ние се раждаме еднакви, но с годините, под влиянието на различни външни фактори, започваме да трупаме енергийни и психически блокажи, болки, травми, чувство за вина, необич към себе си и това влияе на нашия живот.

Ниската самооценка се характеризира с липса на увереност в собствената стойност; дълбоко вкоренено убеждение за дефектност. Хората с ниска самооценка са убедени, че не заслужават вниманието и любовта на другите; че техните нужди и чувства не са важни. Въпреки своите постижения, у тях винаги има усещане, че са непълноценни.

Ето само няколко начина, по които ниското самочувствие може да повлияе на психичното здраве:

Лоши взаимоотношения: отношенията, които имаме с близки, колеги и приятели ни определят като хора. Непълноценните взаимоотношения са свързани с негативни чувства и отрицателно възприятие за себе си.

Зависимости: психологическите проучвания показват, че ниското самочувствие в ранна възраст може да се превърне в предразположение към пристрастяване на по-късен етап. Много наркозависими използват психоактивни вещества, за да облекчат отрицателните чувства, които имат за себе си. С течение на времето, този метод на бягство се развива в пристрастяване и това задълбочава вече твърде ниската самооценка.

Депресия и тревожност: съществува тенденция ниското самочувствие да се свързва в порочен кръг с други състояния, като депресия и безпокойство. Човек, който вече живее с психично заболяване, може да установи, че ниското самочувствие се задълбочава поради социалната стигма. Тя може да затвърди усещането за провал и безнадеждност.

Семинара ще ти помогне да:

Изградиш здрава и стабилна себеоценка,самоувжение

Се научиш да се обичаш

Развиеш своето въображение

Бъдеш по-уверен/а

Постигаш с лекота това ,което иска’

Имаш здрави и стабилни връзки

Взимаш решения

 

Къде се провежда и как?

Семинара се провежда оналйн (всяка седмица се дават задачи, които трябва да изпълнявате и всяка семдица по скайп провеждаме среща, която е 1ч. или 1.30 минути). Семинара се провежда в рамките на 5 седмици, като 1 среща е опознавателна – запознаване с метода и обясняване на начина на работа .Тя не влиза в цената.

Цената е 100лев – за целия семинар

Ако желаете лични срещи и събеседване на всяка среща се заплаща 40лв (отделно от цената на самия семинар)

Телефон за връзка 0879589007 Елена Дерменджиева

E-mail: -svetaezadvama@gmail.com

От списъка с опции изберете за кой метод се отнася вашето запитване

 

 

 

Аз обичам себе си
Гласувайте

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*