Как да се държим на първа среща

Как да се държим на първа среща

Първата среща е показателна за протичането на една връзка. На нея се определя дали въобще ще има връзка или не, дали ще се харесате и ще продължите или ще се разделите „по живо-по здраво“. Ако много, ама много сте харесали човек от другия пол и сте успели да си уредите среща, ви се иска да направите всичко възможно да сте идеален на нея. Как да постигнете съвършенство? Послушайте съветите на човек, който е имал поне 30 първи срещи.

1. Всеки знае, но все пак ще го подчертая, че трябва да се приведеш в идеален външен вид: дрехи, козметика, прическа и т.н. Вие може да сте хипар и вероятно сте привлечен от някоя хипарка, но пак трябва да сте във вид, който мислите, че ще се хареса.
2. Ако сте мъж, бъдете точен на срещата. За жените е позволено да закъснеят с 5-10 минути. При по-голямо закъснение правите впечетление на несериозен човек, а и рискувате да не ви дочакат.

3. Заведете човека, който сте харесали на тихо и спокойно място, за да може да си обръщате внимание. Не го водете обаче веднага вкъщи или някъде, където ще сте само двамата, за да не го притесните.
4. Следващият много важен компонент е да се усмихвате. Усмивката отваря широко всяко сърце. Всеки, ако не е мазохист, иска да бъде с лъчезарен човек до себе си, а не някой, който мърмори и се сърди.
5. Чувството за хумор е особено ценено и от двата пола. Ако мислите, че не сте особено забавен/а, припомнете си 2-3 вица чути наскоро. Ако трябва се обадете на човека, който ги е казал. Или разкажете за интересни места, които сте посетили.
6. Не разказвайте целия си живот още на първата среща. Бъдете загадъчни. Разкажете само няколко истории, в които изпъкват добрите ви качества.
7. Няма нужда да прикривате притеснението си. Всеки се притеснява. Лека руменина или свенливо навеждане на глава са много сладки.
8. Един съвет само за жени. Леки секси трикове: леко навлажняване на устните с език; отмятане на косата и кръстосване съблазнително на крака подлудяват мъжете.
9. В края на срещата може да си позволите да целунете човека, ако сте усетили привличане. Ако от целувката се разтреперите и получите тръпки в стомаха ще разберете, че си подхождате сексуално.
10. Задължително, ако искате да имате по- дълга и устойчива връзка, не си лягайте още на първата среща. Това винаги означава, че сте с „леко поведение“ и не сте подходящ/а за по-дълготрайни взаимоотношения. Ако разбира се след два часа общуване прецените, че въпросния човек ви привлича само физически, действайте!

От Диана Стойнова
източник на темата.
http://www.kozmetikata.com/

Как да се държим на първа среща
4 (80%) 1 vote

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*