Mastermind групи

MASTERMIND групите са сравнително нови за повечето хора

MASTERMIND групата е направена така, че да ви помогне да се справяте с предизвикателствата в живота си, използвайки общ интелект с други хора.

Как всъщност работи:

Група от хора се виждат седмично или месечно, за да се справят с  проблемите заедно.

Те се подкрепят един друг и се съветват взаимно.

Много прилича на mentoring лице в лице и ако сте достатъчно късметлии да бъдете поканени в мастермайнд група, най-вероятно ще усетите веднага видима промяна в себе си.

Ползи от MASTERMIND:

След като веднъж сте станали част от MASTERMIND група, никога повече няма да се чуствате “сами”.

Другите членове на групата стават ваши съветници, както и вие на тях.

Ще разширите мрежата си от познати. Когато се присъедините към групата, вашата мрежа от партньори се увеличава многократно.

 

Всеки от групата има различни знания опит. Чрез взаимодействието с другите и споделяйки своите предизвикателства, най вероятно някой от групата ще има отговор за вас и може да ви предложи решение.

Ще се забавлявате, ще се чуствате подкрепени, оценени и мотивирани.

Ще се развивате и с времето ще се научите как вие да създавате своя MASTERMIND група.

Имаш конкретен въпрос, който те вълнува в момента, но нещо все ти убягва за вземането на решение? Тук имаш своето време (например в рамките на 20-тина минути), в което твоят поставен въпрос да се обсъжда от всички участници в групата. След твоето поставяне на въпроса, всеки друг участник има отново своето време (например 5 минути на участник) да изкаже своето мнение или съвет, с които да те подкрепи по най-добрия начин. Следва обсъждането на въпроса на другия участник на същите принципи. Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

Това ти дава бърз напредък и лесно развитие в рамките на минути, лесно завършване на отворен въпрос и лекота във вземането на решение след това.

Пишете ни чрез контактната форма долу, ако желаете да се запишете.

 

Mastermind групи
Гласувайте

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*