Ошо Дзен Таро

Понякога в живота ни идват моменти, когато сме изпълнени със съмнения и несигурност, и тогава ни се иска да намерим някакъв източник на вдъхновение и надежда – какво ли ще ми поднесе бъдещето, как ще съм със здравето, какво ще се случи с децата ми? Какво ли ще стане, ако постъпя по този начин, ако реша да постъпя така, а не иначе? Точно с такава цел и по този начин се използват традиционните карти Таро – за да удовлетворим копнежа да научим нещо повече за миналото и бъдещето.

Тези Ошо-Дзен-Таро действат по друг начин – те се фокусират върху едно по-задълбочено разбиране на „тук и сега“. Това е система, в която е заложена мъдростта на Дзен, и тази мъдрост ни казва, че случващото се във външния свят само отразява собствените ни мисли и чувства, въпреки че ние самите може и да не осъзнаваме какви точно са тези мисли и чувства. Добре би било да изместим вниманието си от външните събития, за да постигнем едно ново и по-ясно разбиране на това, което се случва в най-съкровената ни същност.

Условията и състоянията на съзнанието, обрисувани в съвременните изображения на картите, сами по себе си са преходни и трансформиращи. Текстът в приложената книжка предлага тълкуване и осмисляне на изображенията посредством простия, разбираем и достъпен език на Дзен.

Може да задаваш каквито искаш въпроси на картите.Всяка изтеглена  в отговор на даден проблем карта е пряко отражение на нещо в настоящия момент ,което понякога не можеш или не ти се иска да видиш .

Просто формулирай проблема, задай въпроса. Отпусни   се максимално, очаквай напътствието и се подготви да го чуеш.

Място – онлайн, по Skype

Времетраене: 60 минути

Цена: 30 лв

Възможно е да се прибави и друга колода карти, като това няма да доведе до промяна в цената

От списъка с опции изберете за кой метод се отнася вашето запитване

 

Ошо Дзен Таро
Гласувайте

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*