Points of you (Твоите силни страни)

POINTS OF YOU  (ТОЧКИТЕ В ТЕБ )

 

Преди повече от 10 години, в Израел двама професионални треньори създават идея: да създадат игра, чиято цел е личностното развитие. Тя трябвало да бъде нещо толкова радостно, интересно и достъпно за всеки, че да помогне на хората да си зададат въпроси за живота и да получат отговори, които подтикват към действие! Coaching играта вече е издадена на 20 езика, а повече от 1 000 000 души са се насладили на нея. Игрите Points of You ™ са мощен инструмент за обучение и терапии, предназначени да помогнат на професионалистите по целия свят. Те създават добри условия за комуникация между хората. В играта „Твоите силни страни“, няма победители или губещи. Играта събужда мисли и емоции, стимулира комуникацията и сътрудничеството. Това е творческо средство, което лесно може да се пригоди към всяка тема на тренировъчни сесии, обучения, семинари, терапия или консултации. Компаниите, които ползват coach играта са Google, L’Oreal, Intel, NASA  и много други.

Points of You ™ е комбинация от два елемента – самата снимка и надписа (името на картата). Образът стимулира нашето дясно полукълбо, което е отговорно за интуицията, творческото мислене и въображението. Когато погледнем името на картата и се опитаме да я свържем с изображението, се активира и нашето ляво – „логическо“ полукълбо. По този начин, работата с карти активира двете полукълба на нашия мозък и между тях „мост“ на нови невронни връзки.

 

Клуб ”Светът е за двама” е един от малкото притежатели на играта „Points of You„ в България.

Изправени сте пред важно решение?

Искате да научите повече за любовния си живот?

Опитайте играта!

Вярваме, че вашият личен и професионален растеж започва с размисъл. Нашият метод ви позволява да разгледате важни за вас въпроси от различни гледни точки.

 Онлайн консултация по Skype: цената е 40 лева

 Среща на живо в приятно уютно място (кафе „Перото“  в НДК): 60 лв.

Времетраенето на срещите е 60 минути.

От списъка с опции изберете за кой метод се отнася вашето запитване

 

 

Points of you (Твоите силни страни)
Гласувайте

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*