Събития

Клубът организира три събития:

1.Веднъж месечно организираме игри с цел запознанство

Как протичат:

Срещате се с нас в предварително определен ден, час и място. Организаторът Ви посреща и настанява, след което ви запознава с останалите участници. Всеки от участниците се представя и тогава започва играта. След края на играта попълвате формуляр, на който посочвате кой от другите играчи бихте искали да видите отново. Ако двама души взаимно поискат да се видят, то тогава ние предоставяме на всеки от тях начин да се свърже с другия човек.

Цена за участие: 25лв.

2. Индивидуален коучинг

Какво е коучинг?

Терминът коучинг идва от английската дума coach, която в превод означава „треньор“. На практика, „коучинг“ има по-съществено значение. Това движение се базира върху психологията, философията и жизнения опит. Това е процес, отправен към постигане на цели в различни области на живота.
Основната задача на коучингът е да стимулира така, че в процес на дейността си, човек да бъде способен сам да открие и получи знания. Конкретният сеанс винаги е фокусиран към решението. Коучингът е ключът за откриване на потенциала на хората, както и за намиране на дългосрочен партньор.

Индивидуален коучинг

Как да разберете, че е подходящ за вас?

-Имате ниска самооценка .

-Чувствате се неудовлетворени от живота.

-Имате усещането, че се въртите в омагьосан кръг.

-Търсите любовта.
-Изпитвате страх от новото

-Привличате неправилни партньори.

-Не постигате целите си.

-Не умеете да водите разговори.

-Партньорите ви изоставят.

-Чувствате се объркани.

Ние ще Ви помогнем да постигате всяка своя цел, ще повишим себеооценката Ви, ще ви създадем индивидуална програма, която ще ви помогне да постигнете това, за което мечтаете и да станете човека, който искате да бъдете.

Как протича процесът?

След като заплатите, организираме лична среща с вас. Целта е да решим от какъв коучинг имате нужда. До два работни дни след срещата, ние изготвяме индивидуална коучинг програма, специално за вас.

Всяка седмица провеждаме скайп среща в рамките на един час, в която ви даваме задачи и обсъждаме постигнатите от миналите срещи резултати.

Коучинг услугата трае един месец. В нея се включва лична среща с продължителност 1ч и 30 мин. Провеждат се общо 4 скайп срещи с продължителност един час. Дават ви се задачи, които трябва стриктно да изпълнявате, за да постигнете желания от вас резултат.

Ако имате нужда от помощ с постигането на други цели, повтаряме процеса с нова зададена цел.

Повече от три коучинга не са нужни. Цената на услугата е 150 лв.

3. Групов коучиг

Груповите коучинги са срещи, в които участва малка група хора. На тези срещи обсъждаме различни теми, свързани с любовта- намиране на подходящ за вас партньор, създаването на успешна връзка, изграждането на връзка със себе си.

Продължителността на срещите е между 1ч и 30 мин до 2 часа.

Всяко събитие ще се качва в сайта с дата, място и час.

Ако имате желание, може да заявите желание за участие като ни пишеш е-мейл. Когато имаме събитие ние ще осъществим обратна връзка с теб!