Търсиш ли любовта?

Като млади имаме много енергия и ентусиазъм да станем мениджъри на високо ниво или да променим света с нашата бизнес идея. Постепенно, годините минават и когато се обърнем, усещаме някаква липса. Тя не може да се преодолее на почивките с приятели и на маса в заведенията. Липсва ни партньор в живота, на който да се опрем в трудни моменти или да се радва заедно с нас на успехите ни. Любовта съществува, но трябва да я намерим, нали?

Започваме с 8 правила, които ще ни помогнат да намерим истинската любов, която сме чакали толкова дълго време:

1. Подхода „ще намеря любовта, когато не я търся“ е грешен

Това е все едно да кажем- „Ще си намеря работа, когато най-малко я търся“. Истината е, че това е просто оправдание пред вас самите, заради което не полагате усилия да намерите правилния човек. Най-добре е да не изпадате в крайности- не се затваряйте съвсем, но и не се втурвайте след всеки.

2. Ходете на места, където можете да срещнете хора със сродни интереси.

Това е един от най-добрите начини да срещнете правилен за вас човек. Общуването с хора със сродни интереси драстично увеличава шанса да попаднете на правилния човек.

3. Спрете да гледате само в телефона си

Свестните мъже и жени са навсякъде. Ако постоянно гледате в телефона си, то вероятно ще изпуснете много добри възможности за запознанства. Изумително е как се оплакваме, че не се запознаваме с нови хора, а като излезем навън- не вдигаме поглед от мобилните си телефони.

4. Не търсете романтика, търсете партньорство

Романтиката играе голяма роля при срещите и е хубаво да я има във всяка връзка, но комбинацията от романтика и партньорство е това, което ще ви направи наистина щастливи

5. Щастливите хора привличат други хора

Една от най-честите причини хората да не намират любовта е че самите те не се чувстват добре. Харесвайте себе си и харесвайте живота си. Бъдете човека, който бихте искали да срещнете. Ако трябва посетете психолог, който да ви помогне да разберете какво ви мъчи в ежедневието. Ако не сте тренирали, започнете и влезте във форма.

6. Отделете малко време за самите себе си

Ако наскоро сте се разделили с партньор, имайте в предвид, че след всяка раздяла е добре да останете за известно време сами, да се преоткриете и да разберете какво се е объркало, за да го усвоите като полезен опит.

7.  Не вярвайте, че „противоположните се привличат“

При хората с противоположни характери отначало може да има привличане, но е много вероятно когато се развие връзката, да се сблъскат с проблеми със съвместимостта. Хората, които имат сходни характери е по-вероятно да имат по-добра връзка. Не е лошо двама да се различни, но трябва тези разлики да им помагат да се запълват взаимно.

8. Бъдете наясно със себе си

Имате нужда от пространство? Или пък имате нужда партньора винаги да показва своите чувства към вас? Важно е да сте наясно със самите себе си и да знаете от какво имате нужда. Само тогава можете да прецените дали човека е правилен за вас.

Ние можем да ви съдействаме в намирането на вашия идеален партньор.

Клуб „Светът е за двама” е на пазара от 12години и има за цел да ви помогне да изградите успешна връзка с цел брак, приятелство или съжителство. Ние сме посредник между хората търсещи дългосрочен партньор. Нашите членове са сериозни амбициозни, образовани интелигентни, успели в живота и с ясни цели.

Търсиш ли любовта?
5 (100%) 4 votes

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*