Консултации

Индивидуални консултации

Нашите индивидуални консултации ще Ви помогнат при лични срещи, за партита, семинари, вечери с нови хора. Ще ви научим да общувате по-лесно с хората, да поддържате интересни разговори и да бъдете спокойни на първата среща. Ще открием и премахнем това, които ви пречи да бъдете атрактивни.
Ако ви е трудно да общувате с противоположния пол, имате ниско самочувствие и самооценка, ако смятате че правите всичко възможно, а въпреки всичко нещата не вървят, то тогава тази услуга е за Вас! Целта ни е да преодолеете тези бариери и лесно да комуникирате с хората.

ЦЕНА НА УСЛУГАТА – 50 ЛВ. ЗА 1 ЧАС

Как протичат консултациите?

След предварително уговорен час ще се срещнем в офиса на нашите консултанти.
Консултациите и темите обсъждани с психотерапевта – консултант се провеждат напълно конфиденциално!
По време на срещите, вие ще имате възможност да анализирате емоциите си, да се опознаете и да се промените така, че да се харесвате, да сте в хармония със себе си и да се чувствате щастливи.
Наученото от нас ще е приложимо във всички сфери на живота Ви.

Имидж консултант

Имидж консултантите ще Ви помогнат да усъвършенствате своят външен вид и да станете привлекателни за другия пол. Много хора се заблуждават, че външността няма значение понеже е важен само характера.

Всъщност всеки притежава както душа така и тяло. Няма смисъл едното или другото да се омаловажават, понеже и двете са важни
Външността е тази, която привлича другите към нас, а характера и душата са това, което ги задържа до нас. За да се стигне до този момент, в който някой ще поиска да остане до Вас, първо трябва да поиска да се срещне с Вас, а това ще стане ако сте привлекателни.

Затова тук нашите консултанти ще ви помогнат:

– Да изберете дрехи;

– Може да пазарувате с нашия консултант за да се научите какво подчертава силните страни във вида Ви;

– Да се гримирате;

– Да изберете прическа, която ще разкрие по най-привлекателен начин лицето Ви;

– Ако желаете ние ще организираме за Вас релакс (масаж, аромотерапия и др) .

Консултант по етикет

Не си мислете, че етикета е отживелица или е привилегия само за висшето общество. Нашето ежедневие също има неписани правила на поведение и нарушавайки ги поради незнание или невнимание, ние можем да станем неприятни за околните. Нашите консултанти ще Ви помогнат да осъзнаете какви невербални послания дава вашата стойка, ръкостискане, погледа Ви и всички на пръв поглед незначителни елементи, които ни влияят на подсъзнателно ниво. Ще Ви научим да бъдете адекватни в различни ситуации и да правите подходящото първо впечатление както в лични срещи, така и в работна среда.

За записване, напишете ни мейл за нужда от консултант и опишете какво точно желаете за да запишем час.

ЦЕНА НА  УСЛУГАТА 40 ЛВ.