Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Platinum_SEO_Pack has a deprecated constructor in /home/svetlsth/public_html/wp-content/plugins/platinum-seo-pack/platinum_seo_pack.php on line 30
Коучинг | Клуб "Светът е за двама"

Коучинг

Какво е коучинг?

Терминът коучинг идва от английската дума „Coach“, която в български превод означава треньор. Той е въведен в началото на 90-те години на миналия век от сър Джон Уитмор, който в момента е председател на Международната федерация по коучинг.

На практика „коучинг“ включва в себе си нещо по – голямо и съществено. Това движение възниква от психологията, философията и жизнения опит. Това е процес, ориентиран към постигане на цели в различни области на живота.
Основната задача на коучингът е да стимулира така, че в процес на дейността си, човек да бъде способен сам да открие и получи знания. Конкретният сеанс винаги е фокусиран към решението. Коучингът е ключът за откриване на потенциала на хората. Също така и за намиране на дългосрочен партньор.
Благодарение на активната дейност на Международната коуч федерация от септември 2015 година, коучингът вече е професия в рамките на Европейския съюз.

Коучингите се организират в малки групи хора с не повече от 8-10 човека. На тези срещи се обсъждат различни теми, разработени от психолозите ни. Темите са свързани с намирането на партньор пречките, които ние си създаваме, намиране и разрешаване на проблемите свързани с любовта.
Коучингите се провеждат в офисите ни или в наети зали.

Кой може да вземе участие ?
Нашите коучинги са предназначени за членовете на агенцията, така и за всеки един не членуващ в агенцията. Единственото ни изискване е участникът да е пълнолетен.
За да заявите участие ни пишете на мейл:- svetaezadvama@gmail.com

ЦЕНА НА УСЛУГАТА 50 ЛВ. ЗА 1 КОУЧИНГ УЧАСТИЕ‏