Видео запознанства

Видео запознанства (video dating) или следващата крачка в бързите срещи (speed dating)

Видео запознанствата са ново поколение бързи срещи. Те са организирана форма на запознанства, при която имаш възможност да се срещнеш от своя компютър с представители на противоположния пол, на специално създадена за целта онлайн платформа.

Запознанството протича в рамките на 7 минути, през които и двамата сте свободни да говорите на каквато тема пожелаете, след което разговорът с този събеседник автоматично бива прекъсван. Тогава идва времето, през което отбелязваш дали искаш да продължите комуникацията си извън платформата. След това на твоя екран се появява следващият определен за теб събеседник и това се повтаря, докато приключиш разговорите с всички записани участници – винаги от противоположния пол.

Ден след събитието, ние – организаторите, изпращаме до участниците контактите на хората, с които имат съвпадение и желаят последваща комуникация.

Важно е да знаеш, че твоите лични данни остават защитени и се дават единствено на събеседник, с когото взаимно сте поискали последваща комуникация.

Песимистите биха възразили, че не може да има “виртуална близост“, но нима мобилните устройства ни спират да тръпнем в очакване, да изпитваме емоции, да се влюбваме? Напротив. Това просто е още един начин да общуваме, да се свързваме един с друг, да експериментираме. При това седейки спокойно и на сигурно в своята стая, можем да бъдем дръзки или скромни, смели или плахи, или каквито решим, използвайки споделеното пространство на интернет. Бързо, безопасно и удобно.

Опитай! Какво можеш да загубиш? Възможно е именно чрез онлайн срещи да откриеш своята голяма любов. Или да създадеш приятелства за цял живот.

За да участваш в събитията е необходимо да бъдеш необвързан/а, да имаш лаптоп или компютър на разположение и да се регистрираш за събитие, което е подходящо за твоята възраст.

Бъди новатор! Вземи доброто си настроение и позитивна нагласа и превърни виртуалността в своя любовна реалност.

Очакваме те тук: http://www.zapoznaj.me

Видео запознанства
5 (100%) 7 votes

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*