Гаранция

Случва се от време на време да получим обаждане със запитване- „Какви гаранции може да ни дадете?“.

Гарантираме, че вашите лични данни се съхраняват в лицензиран софтуер (програма) закупена и поддържана от ‘Микроинвест“. Имаме удостоверение за защита на лични данни, но въпреки това не работим с ЕГН на клиентите си.
– Спазваме стриктни правила при работата с клиенти, не дискриминираме никого- предлагаме еднакво качествени услуги на всички наши клиенти.
– всички психолози, с които работим са клинични психолози с дългогодишен стаж, които строго спазват законодателството.
– нямаме скрити такси и условия, всички цени са посочени в сайта ни www.svetaezadvama.com
– не може да гарантираме за колко време ще намерим подходящия партньор, тъй като до голяма степен това зависи от вашите условия и изисквания.
Не можем да гарантираме конкретен брой срещи за определен период от време- това колко предложения ще получите от нас зависи изцяло от това какви са вашите изисквания и колко профили са определени като подходящи за вас.

-Бихме искали да отбележим, че ние предлагаме сериозни запознанства. Не избираме подходящите за вас профили само по красота, но и по много други качества, които зависят от вашите предпочитания. Целта на това е да намерим най-подходящият за вас човек. Ако търсите модел и външния вид е единственото ваше изискване- съжаляваме, но не можем да сме ви полезни.