Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Platinum_SEO_Pack has a deprecated constructor in /home/svetlsth/public_html/wp-content/plugins/platinum-seo-pack/platinum_seo_pack.php on line 30
Кои сме ние | Клуб "Светът е за двама"

Кои сме ние

Кои сме ние?

Агенция за запознанства „Светът е за двама“ е създадена на 13.03.2009 година. От същата дата в интернет пространството съществува и сайта ни – www.svetaezadvama.com. Ние първи въведохме онлайн регистрацията (анкетна карта) през 2013 г. И първи въведохме видео визитка през 2014 г.

 

Агенцията има за цел да Ви помогне да изградите успешна връзка с цел брак, съжителство или приятелство. Агенцията е посредник между хората търсещи дългосрочен партньор. Нашите членове са амбициозни, успели в живота и с ясни цели. Екипът ни е изграден от психолози, които ни помагат да изберем подходящите за вас профили.

 

Агенцията спазва принципа на конфиденциалност.

 

Защо да работите с агенции за запознанства?
Днес кариерата и професията се издигат в култ.
Личният живот, интимните отношения и това да откриеш сродна душа остават на заден план. Към агенциите се обръщат и хора, на които им е трудно или не успяват да намерят дългосрочен партньор по много и различни причини. Повечето наши клиенти са от възрастовите групи между 33 до 65 години. Без значение дали са разведени, неженени или загубили любимия си човек, хората, които разполагат със средства, но не разполагат със свободно време се доверяват на нас като посредници. Срещу членска такса те ни възлагат да подберем максимално подходящите за тях хора, за да си спестят разочарованията и загубата на време. Освен това ние организираме и срещи, правим резервации в ресторанти, клубове, пиано барове. Можем да Ви помогнем със специалисти по мода, козметика или да направим идеалната изненада за избрания от вас човек.
Профилите, които получавате при нас са само от нашата база данни и са абсолютно гарантирани и проверени!

Защо са платени агенциите за запознанства ?

Агенциите за запознанства имат високи такси и отделно се заплаща за одобрен профил.
Тази висока такса ни позволява да ви гарантираме възможно най-добри услуги, а също така и отговорност относно поетия ангажимент – намирането на дългосрочен партньор за вас.

Нашата статистика показва, че от услугите ни се възползват амбициозни хора, които са успели в своята професия. Това са личности, които са наясно със своите желания и цели.

Нашият екип

Нашият екип е изграден от дипломирани психолози с голям трудов стаж над 15 г., обучени да работят с хора и да изграждат психологически профили. Не работим с млади необучени терапевти.
Разполагаме и с:
– имидж консултант, който ще се погрижи за Вашият външен вид от А до Я;
– консултант по етикет.
И други специалисти, които ще ви помогнат!