Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Platinum_SEO_Pack has a deprecated constructor in /home/svetlsth/public_html/wp-content/plugins/platinum-seo-pack/platinum_seo_pack.php on line 30
Знаците на ангелите | Клуб "Светът е за двама"

Знаците на ангелите

ЗНАЦИТЕ НА АНГЕЛИТЕ

Когато наистина се нуждаете от отговори на своите въпроси, „Знаците на ангелите“ ще ви даде точни напътствия за вашата кариера, любовен живот, семейство, здраве, финанси и всички важни житейски аспекти. Настоящата лесна, бърза и удобна за употреба табла е създадена от Дорийн Върчу, медиум и доктор по психология, използвала гадателски табли още от дете, участвала в „Шоуто на Опра“, „Дъ Вю“, „Добро утро, Америка“ и Си Ен Ен, и провежда семинари по цял свят.

Таблата е подходяща за всички, които желаят да получат съвет и да разкрият бъдещето си, както и за онези от вас, които се стремят към укрепване на връзката си със своите небесни пазители. Може да поискате и само кратък отговор – „да“ или „не“, както и да получите по-подробна информация. Използвайте „Знаците на ангелите“, за да получите точни отговори на вашите въпроси. Използва се заедно с Ангелските карти за напътствия.

Консултациите се провеждат онлайн, по Skype.

Цена: 60 лева

Времетраене: 60 минути

От списъка с опции изберете за кой метод се отнася вашето запитване

 

Знаците на ангелите
Гласувайте

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*